Kun jälleensynnyin hirviönä muuttuu videopeliksi

Peli julkaistaan 8. elokuuta.

3.5.2024 16:08

Bandai Namco Entertainment on ilmoittanut, että Fusen ja Mitz Vahin Kun jälleensynnyin hirviönä -ranobe saa toimintaroolipelin nimeltä That Time I got Reincarnated as a Slime: Isekai Chronicles. Peli julkaistaan Nintendo Switchille, Playstation 4:lle ja 5:lle, Xbox Series X:lle, Xbox Onelle ja PC:lle Steam-kaupan kautta. Pelin kehittäjät ovat ZOC ja Monkeycraft ja se julkaistaan 8. elokuuta.

Peli seuraa alkuperäisen sarjan juonta, mutta sisältää myös kaksi kokonaan uutta tarinaa alkuperäisen sarjan kirjoittajalta, Peikkojen Kosto ja Uskonnollinen Valtio. Pelissä voi nauttia toiminnantäyteisistä tappeluista päähahmo Rimurun voimilla ja kasvattaa suhteita ja kaupunkia Rimurun alaisten kanssa. Kun nämä suhteet saa tarpeeksi voimakkaiksi, Rimuru voi oppia uusia kykyjä.

Ranobe julkaistiin digitaalisesti 2013 ja fyysisesti vuotta myöhemmin. Se on saanut myös mangasovituksen, jonka piirtäjä on Taiki Kawakami. Mangaa julkaisee englanniksi Yen Press ja suomeksi Sangatsu Manga. Sarjan animesovitusta on tehty kolme kautta, joista uusin alkoi tämän vuoden huhtikuussa.

Julkaisutrailerin voi katsoa alta.

Lähde: Bandai Namco Entertainment

Lisää luettavaa