Kurosagi Corpse Delivery Service -sarjan 6. omnibus julkaistaan 2024

Kurosagin ruumispalvelu palaa englanniksi kahden vuoden tauon jälkeen.

16.12.2023 19:08

Kustantamo Dark Horse ilmoitti 14.12.2023 tiedotteessaan, että Eiji Otsudan ja Housui Yamazakin manga Kurosagi Corpse Delivery Servicen omnibus-julkaisut saavat jatkoa. Kolme tavallista pokkaria sisältävän omnibus-sarjan kuudes osa julkaistaan heinäkuun 2024 lopulla. Kuudes omnibus tulee kattamaan mangan osat 16, 17 ja 18 ja pitää sisällään yhdeksän uutta tarinaa.

Kurosagi Corpse Delivery Service kertoo viiden keskinkertaisessa buddhalaisyliopistossa opiskelevan nuoren edesottamuksista. Kukin ”ruumispalvelun” jäsen omaa erikoistaidon, jolla ei tavan työnmarkkinoilla ole kysyntää. Kaikkien onneksi viisikko löytää taidolleen sopivan markkinaraon, ruumiit. Ruumispalvelu auttaa edesmenneitä asiakkaitaan siirtymään ajasta ikuisuuteen, mutta helppoa se ei ole. Dark Horsen tiedotteen mukaan uudet tarinat pitävät sisällään muun muassa kiinalaisia zombeja ja mangaa vihaavia politiikkoja.

Kurosagi Corpse Delivery Service on sekoitus kalmoja ja synkkiä teemoja, mutta myös huumoria ja inhimillisyyttä. Sarjan viides omnibus julkaistiin vuoden 2022 kesällä.

Lähden: Dark Horse

Lisää luettavaa