Let This Grieving Soul Retire! saa TV-animesovituksen

Animessa seurataan, mitä tapahtuu, kun katumus täyttää aarteenetsijän mielen.

26.2.2024 17:44

Micro Magazine ilmoitti tiistaina, että Tsukikagen ja Chykon ranobe-sarja Let This Grieving Soul Retire! (japaniksi Nageki no Bōrei wa Intai Shitai: Saijaku Hunter ni Yoru Saikyō Party Ikusei-jutsu) saa TV-animesovituksen kuluvan vuoden aikana. Uutisessa julkaistiin myös animesovituksen tuotantotiimi, mainoskuva ja -video sekä päähenkilöiden ääninäyttelijät.

Päähenkilöitä Krai Andreyta ja Tino Shadea ääninäyttelevät Kenshou Ono sekä Miyu Kubota.

Zero-G:n tuottaman animesarjan ohjaa Masahiro Takata, joka toimii myös ohjelman äänimaailman ohjaajana. Hideki Shirane käsikirjoittaa, Yuusuke Isouchi suunnittelee hahmot ja Ryouhei Sataka säveltää musiikin.

J-Novel Club julkaisee ranobe-sarjaa englanniksi ja kuvailee sarjaa seuraavasti:

On parhainta aikaa olla aarteenetsijä, maineen ja mammonan perässä kulkeva seikkailija, joka riskeeraa elämänsä maailman aarrekammioissa. Krai ja hänen lapsuudenystävänsä vannoivat tulevansa aarteenetsijöistä parhaiksi, mutta Krai huomaakin olevansa epäsopiva työhön. Samalla kun Krain lapsuudenystävät kapuavat kohti unelmaansa, tämä katuva sielu haluaisi vain heittää unelmansa Kankkulan kaivoon ja jättää tulevat seikkailut seikkailematta.

Tsukikage aloitti sarjan Shousetsuka ni Narou -verkkosivuilla tammikuussa 2018 ja lopetti sen saman vuoden joulukuussa. Micro Magazine julkaisi ensimmäisen painoksen ensimmäisestä osasta Chykon kuvituksen kanssa elokuussa 2018 ja sarjan kymmenennen osan toukokuussa 2023. Yhdestoista osa ilmestyy helmikuun lopussa. Englanniksi J-Novel Club aloitti sarjan julkaisemisen maaliskuussa 2023 ja kolmas osa ilmestyi tammikuun 16. päivä.

Sarjasta on myös parhaillaan julkaisussa oleva mangasovitus, jonka takaa löytyy Rai Hebino. Se on saanut kahdeksan osaa, joista englanniksi on julkaistu kuusi.

Sarjaan liittyvät mainosmateriaalit näet alta.

© Chiko Tsukikage / Micro Magazine Co., Ltd. / ”Griefing Ghost” -tuotantokomitea

 

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa