Lisää Crunchyrollin striimilisenssejä vuodelle 2023.

Nämä kaksi sarjanostoa alkavat jo tammikuussa.

1.12.2022 12:00

The Ice Guy and His Cool Female Colleague

4.1.2023 alkava Miyuki Tonogayan mangaan perustuva romanttinen työpaikkakomedia The Ice Guy and His Cool Female Colleague kertoo luminaisten perillisestä, toimistotyöntekijä Himurosta, jonka tunteet aiheuttavat melkoisia lumimyrskyjä hänen ympärillään oleville. Kun hänen salaiset romanttiset tunteensa kollegaansa Fuyutsukia kohtaan alkavat lämmetä, hän alkaa jäädyttää ympärillään olevia ihmisiä. Sitten meillä on Fuyutsuki, joka on kiinnostunut mystisestä työtoveristaan.

Ajan myötä he alkavat viettää aikaa toistensa kanssa töissä ja työajan ulkopuolella, mutta mitä tulee rakkauteen, he eivät vain oikein osaa sanoittaa tunteitaan toisiaan kohtaan.

Sarjan tuottaa Zero-G ja Liber -nimiset animestudiot.

 

Saving 80,000 Gold in Another World for My Retirement

Tammikuussa 2023 alkaa myös FUNA:n kevytnovelliin, Saving 80,000 Gold in Another World for My Retirementiin perustuva samanniminen animesovitus, joka kertoo 18-vuotiaasta Mitsuhasta, jonka elämä heittää häränpyllyä, kun hän menettää perheensä onnettomuudessa. Yliopiston pääsykoe menee penkin alle, eikä hän tiedä, hakeutuako kouluun vai työskennelläkö? Puhumattakaan siitä, että hän joutuu nyt selviytymään täysin itse laskujen maksua myöten. Eräänä päivänä Mitsuha saa kyvyn, jonka ansiosta hän voi loikata kahden maailman välillä. Tämän myötä, hän alkaa suunnitella elämäänsä molempien maailmojen välillä niin, että hän voisi eläköityä – onhan se vain 80 000 kultakolikon (n. kahden miljardin jenin) arvoinen.

Animen tuottaa Felix Film ja sen ohjaa Macross Deltan jakso-ohjaaja Hiroshi Tamada. Mitsuhan äänenä kuullaan muun muassa Asobi Asobasen Oliviana tuttu Rika Nagae.

Lähde: Crunchyrollin lehdistötiedote

Lisää luettavaa