Livestriimaajan managerointisimulaattori muuntuu animesovitukseksi

Needy Girl Overdosen 13-osaisen animesovituksen käsikirjoitus on jo valmis.

13.4.2024 14:11

Steamissa paljon kehuja kerännyt psykologisia kauhun elementtejä sisältävä livestriimaajan managerointisimulaattori Needy Girl Overdose muuntuu animesarjaksi. Asiasta uutisoi sarjan käsikirjoittaja Nyalra somepalvelu Notessa, kun sarjan käsikirjoituksen ensimmäinen versio oli pitkän ahertamisen jälkeen valmis.

Needy Girl Overdose kertoo Ame-nimisestä tytöstä, joka on aloittamassa uraansa livestriimaajana. Tyttö ei kuitenkaan pärjää yksin internet-sisällöntuottajana, vaan hän kaipaa äärimmäisen paljon huomiota ja huolenpitoa, sillä Amen tähtäimessä on olla koko striimimaailman ykkönen. Pelissä pelaajan tehtävänä on ylläpitää Amen onnellisuutta ja auttaa häntä kasvamaan striimaajana, mutta myös pitämään hänen mielenterveytensä kurissa – oli se sitten lääkkeillä tai muilla aktiviteeteilla.

Animesovituksen muusta sisällöstä, kuten tarinasta tai tuotantotiimistä ei ole vielä tietoa. Nyalra on kuitenkin antanut ymmärtää, että animesovitusta ei tule odottaa ainakaan vielä hetkeen. Aika näyttää, millainen sovitus pelistä saadaan aikaan.

Lähteet: Manga Moguran X-julkaisu sekä Nyalran Note-julkaisu

Lisää luettavaa