Lohikäärmeestä ihmiseksi Good Bye, Dragon Life -animessa

”Kun jälleensynnyin hirviönä” -juonikuvio kääntyy vaihteeksi toisin päin.

19.3.2024 16:00

DMM Pictures on ilmoittanut, että kirjoittaja Hiroaki Nagashiman, piirtäjä Kisuke Ichimarun ja hahmosuunnittelija Kuronon yhdessä tekemä light novel -sarja Good Bye, Dragon Life, Hello Human Life tulee saamaan animesovituksen. Viralliseksi englanninkieliseksi nimeksi on valittu hieman lyhyempi Good Bye, Dragon Life.

Animea on tekemässä kaksi studiota, Synergy SP ja Vega Entertainment. Ohjaajana toimii Ken’ichi Nishida ja käsikirjoittajana Jojo-sarjasta tuttu Naokatsu Tsuda. Päämieshahmo Dolania esittää Shunsuke Takeuchi, kun taas päänaishahmo Celinaa esittää Hitomi Sekine.

Sarjan juoni menee näin:

Ikuisuuden elänyt vahvin ja vanhin lohikäärme antoi sankarin tappaa hänet. Juuri ollessaan valmis nukkumaan pois hän syntyy uudelleen Dolanina, kyläläisenä rajaseuduilla. Peltotyö, metsästäminen ja lämmin elämä täyttävät hänen sydämensä ilolla, jollaista hän ei koskaan tuntenut lohikäärmeenä. Ollessaan eräänä päivänä partiolla lähimetsässä häntä vastaan tulee voimakas demoniarmeija…

Light novel -sarja alkoi maaliskuussa 2015 ja sitä on tähän mennessä julkaistu Japanissa 23 osaa. Virallista englanninkielistä versiota teoksesta ei vielä ole.

Ilmoitustrailerin voi katsoa alta.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa