Lonely Castle in the Mirror saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa

Mizuki Tsujimuran romaaniin perustuvan elokuvan ensimmäinen näytös on jo 10. marraskuuta.

9.10.2023 12:00

Viime vuonna Japanissa julkaistu Kagami no Kojou rantautuu Suomeen 10.11.2023 nimellä Lonely Castle in the Mirror. Elokuvan on tuottanut A-1 Studio ja ohjaajina toimivat Keiichi Hara sekä Takakazu Nagamoto. Hara tunnetaan herkkien tunteiden kuvaajana animaatiossa ja pitkästä urastaan Doraemon- ja Crayon Shin-chan- sarjojen ja elokuvien parissa.

Päähenkilön äänenä kuullaan Toma Amia, jota ohjaaja Hara kehui ”ainoaksi oikeaksi valinnaksi”. Hänen raikas esityksensä herättää henkiin päähenkilö Kokoron.

Talvella elokuva kokoaa uuden yhteisön ja koskettaa ihmisiä kautta Suomen, kiitos huippuluokan tiimin ja näyttelijäkaartin. Elokuvan levityksestä Suomessa vastaa Black Lion Pictures Oy.

Koulukiusattu Kokoro on vältellyt kouluun menemistä jo viikkojen ajan. Yhtäkkiä peili Kokoron huoneessa alkaa hehkua ja Kokoro tempautuu portaalin läpi lumottuun linnaan. Kuusi muutakin nuorta on päätynyt linnaan, jossa mystinen Susikuningatar kertoo, että heidät on kutsuttu osallistumaan peliin. Nuorten tehtävänä on selvittää, mikä yhteys heillä kaikilla on. Pelissä on kuitenkin oltava tarkkana – sääntörikkeestä päätyy suden syömäksi! Vain rohkeudella voi voittaa, mutta mitä oikea rohkeus on?

Vilpittömän samaistuttava tarina kasvukivuista ja odottamattomista ystävyyksistä.

Perustuu Mizuki Tsujimuran best seller -romaaniin The Solitary Castle in the Mirror, joka nousi ilmestymisvuonnaan ykköseksi Kadokawan ”Book of the Year” listalla.

Tästä voit vilkaista elokuvan trailerin suomenkielisillä tekstityksillä:

Lähde: Kagami no Kojou viralliset sivut, Black Lion Pictures Oy

Lisää luettavaa