Manga-aiheista pelattavaa: Akira Toriyaman Sand Land vie aavikolle

Tosifaneille on tarjolla pelin keräilyversio, jonka mukana tulee Beelzebub-patsas.

6.3.2024 18:00

Akira Toriyaman Sand Land -mangaan perustuvan toimintaroolipelin julkaisupäivä lähestyy. 26. huhtikuuta ilmestyvän pelin julkaisualustoja ovat Sonyn PlayStation 4 ja PlayStation 5 -konsolit, Microsoftin Xbox Series X sekä PC.

Yksiosaisen Sand Landin (2005) lisäksi Toriyaman kädenjälki on Suomessa tunnettu Dragon Ball -sarjasta. Näiden teosten kääntäminen peliformaattiin ei ole mangakalle uutta, sillä hän on toiminut myös hahmosuunnittelijana suurten videopelisarjojen kuten Chrono Triggerin ja Dragon Questin parissa.

Shounen-seikkailun kovimmille faneille on tarjolla myös luksuskeräilyversio.

Mukana S.H. Figuartsin 20 cm korkea Beelzebub (kokonaiskorkeus jalustan kanssa).

Pelin keräilyversioon sisältyy:

  • Sand Land -peli
  • Beelzebub-hahmopatsas
  • Steelbook-metallikotelo
  • Postikortteja
  • Digitaalisina etuina: Survivalist Camo Pack, Speed Demon Pack, Housing DLC sekä tarroja tankkeihin

Sukella aavikkomaailmaan, jossa sekä ihmiset että demonit kärsivät äärimmäisestä vesipulasta Sand Land -pelissä. Tapaa paholaisprinssi Beelzebub, hänen seuralaisensa Thief ja peloton sheriffi Rao ja seuraa joukkoa poikkeukselliseen seikkailuun etsimään aavikolle kätkettyä legendaarista lähdettä. Loppu on vasta alkua, sillä tämän kuivan maan takana piilee salaperäinen uusi valtakunta tutkittavana.

Tässä toimintaroolipelissä on Akira Toriyaman luoma nostalginen ja sydäntä lämmittävä maailma, jossa sinusta tulee päähenkilö, Beelzebub. Opettele hallitsemaan hänen voimiaan ja johda sankarillisten hylkiöiden joukkoa, joka tutkii legendaarista Sand Landin maailmaa. Mutta varo sitä asuttavia monia vaaroja: rosvojen, hurjien villieläinten ja kuninkaallisen armeijan keskellä lähteen luo pääseminen ei tule olemaan helppoa!

Tutustu peliin katsomalla alla oleva traileri:

Pelikuvan katsauksen näet tästä:

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa