Master Detective Archives: Rain Code+ kummittelee uusilla alustoilla tänä vuonna

Alkuperäinen peli julkaistiin vain Nintendo Switchille viime vuoden kesäkuussa, mutta tulevaa uutta versiota pääsee pelaamaan muillakin alustoilla.

13.5.2024 10:49

Danganronpa-sarjan luojana tunnettu Kazutaka Kodaka julkaisi viime vuonna mysteeripelin Master Detective Archives: Rain Code yksinoikeudella Nintendo Switchille. Nyt Spike Chunsoft on ilmoittanut, että peli saa päivitetyn Master Detective Archives: Rain Code+ -version, joka julkaistaan Playstation 5:lle, Xbox Series X:lle ja PC:lle Steamin kautta. Pelin julkaisupäivä Japanissa on 18. heinäkuuta ja länsimaissa 1. lokakuuta. Playstation 5 -versio on saatavilla fyysisesti ja digitaalisesti, mutta Xbox- ja PC-versiot saavat vain digitaalisen julkaisun. Pelistä tulee myös erikoisversiot Digital Deluxe Edition ja Lucid-Noir Limited Edition, jotka sisältävät musiikkia ja taidekirjan.

Päivitetty peliversio sisältää kaiken alkuperäiseen peliin julkaistun maksullisen ladattavan sisällön. Tämän lisäksi uudessa versiossa on nopeammat latausajat ja se sisältää galleriaominaisuuden, jossa voi katsella pelin välianimaatioita.

Master Detective Archives: Rain Code kertoo muistinsa mennettäneestä etsivästä Yuma Kokoheadista, joka huomaa oelvansa kuolemanjumalan eli Shinigamin seuraama. Shinigamin voimia hyödyntämällä hänen täytyy ratkaista Kanan kaupungin mysteerit. Kaupungissa vallitsee ikuinen sade ja sitä johtaa teräsnyrkillä voimakas, mystinen Amaterasu-yhtiö.

Julkaisutrailein voit katsoa alta.

Lähde: Spike Chunsoft -nettisivu

Lisää luettavaa