McDonald’s herättää parodiaversionsa WcDonald’sin eloon rajoitetuksi ajaksi

Uusi kampanja juhlistaa animesta tuttua parodianimeä.

26.2.2024 19:00

Helmikuun 26. päivästä lähtien valituissa McDonald’s-ravintoloissa ympäri maailmaa alkaa kampanja, joka kumartaa eri animeissa nähdyille WcDonald’s-ravintoloille. Wäkkäri-teemaan liittyen julkistetaan uusi chilipohjainen kastike, lyhytanimaatioiden sarja, manga sekä uudet teemaan sopivat pakkausmateriaalit.

Varsin tutunnäköinen nimi WcDonald’s on koristanut hampurilaisravintoloita eri animesarjoissa. Tämä muunnos McDonald’s-ravintoloiden nimestä on auttanut välttämään lisenssikiistat.

McDonald’s USA:n markkinointi- ja asiakaskokemusvastaava Tariq Hassan pohjustaa kampanjaa toteamalla, että anime on iso osa nykyajan kulttuuria. Hänen mukaansa WcDonald’s-universumi tulee heijastamaan ja juhlistamaan fanien luovuutta.

McDonald’s lyöttäytyi yhteen animaatiostudio Pierrotin kanssa luodakseen neljän lyhytanimaation mittaisen sarjan, joka nostaa hattua animen neljälle suurelle genrelle: toiminnalle, romanssille, mechoille ja fantasialle. Lyhytanimaatioiden sarja alkaa 26. helmikuuta ja sen rinnalla julkaistaan myös manga.

© 2024 McDonald’s. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lähde: New York Post

Lisää luettavaa