Miku Hatsune löytää tiensä suositun korttipelin maailmaan

Magic: The Gathering tekee yhteistyötä Vocaloid-tähden kanssa.

1.5.2024 12:23

Vocaloid-tähti Miku Hatsune löytää itsensä jälleen erikoisesta paikasta, kun suosittu korttipeli Magic: The Gathering saa oman Secret Lair x Hatsune Miku -teemaisen setin. Rajoitetun ajan myynnissä oleva kokonaisuus on jaettu neljään eri ”kauteen”, joista ensimmäinen on kirsikankukkakauden mukaan nimetty Sakura Superstar.

Ensimmäisessä setissä uudistetun ulkoasun saavat seuraavat kortit: ”Shelter”, ”Chandra’s Ignition”, ”Harmonize”, ”Azusa, Lost but Seeking”, ”Feather, the Redeemed” ja ”Inspiring Vantage”. Korteista kolme on myös nimetty uudestaan sopimaan Mikun tyyliin. ”Chandra’s Ignition” löytyy setistä nimellä ”Miku’s Spark”, ”Azusa, Lost but Seeking” on muodossa “Miku, Lost but Singing”, ja ”Feather, the Redeemed” on “Miku, the Renowned”.

Muut uudistetun ulkoasun saavat kortit saapuvat markkinoille kuluvan vuoden aikana kolmessa aallossa.

Magic: The Gathering -yhteistyö ei ole ensimmäinen kerta, kun Miku tai Vocaloidit ovat löytäneet tiensä pahvisiksi pelivälineiksi, sillä hahmoja on nähty myös Bushiroadin Weiss Schwarz -korttipelissä.

Korttiyhteistyön kunniaksi Manbo-P ja Miku Hatsune julkaisivat uuden Harmonize-nimisen kappaleen, jonka lopussa vilautetaan uusia kortteja. Musiikkivideon näet alta.

Lähde: Magic: The Gathering

Lisää luettavaa