Mix: Meisei Storyn toinen kausi alkaa huhtikuussa.

Baseballia ja romantiikkaa Mitsuru Adachin tyyliin luvassa taas huhtikuussa.

9.2.2023 20:52

Mangaka Mitsuru Adachin baseball-manga Mixin animesovitus Mix: Meisei Story saa toisen kauden, joka alkaa huhtikuun 1. päivä. Jatkokausi kantaa nimeä Mix: Meisei Story ~Nidome no Natsu, Sora no Mukou e~ (~Our Second Summer, Beyond the Sky~) ja se jatkaa tarinaa ensimmäisen lukiovuoden kesän jälkeen.

Mix on v. 2012 alkanut jatko-osa Mitsuru Adachin 80-luvulla julkaistulle Touch -nimiselle romantiikkaa ja draamaa sisältävälle baseball-mangalle. Sarja kertoo tarinan baseballia pelaavista Tachibanan veljeksistä, Souichirousta ja Toumasta, jotka alkavat käydä samaa koulua kuin Touchin päähenkilöt, Uesugin veljekset, Tatsuya ja Kazuya. Aikaa on kulunut 26 vuotta, kun Meisein lukion baseball-joukkue oli vielä täysissä sielun ja ruumiin voimissaan tähtipelaaja-Tatsuyan ollessa mukana. Siitä ajasta on vain muistot jäljellä ja joukkuekin on kuin varjo entisestä. Souichiroun ja Touman tavoitteena on palauttaa Meisein lukion baseball-joukkue jälleen maailmankartalle ja kohti lukio-baseballin mestaruutta.

Touchista on 101-osainen TV-anime, joka esitettiin vuosina 1985–1987. Mix: Meisei Storyn 24-osainen animesovitus taas esitettiin Japanissa vuonna 2019.

Lähde: ANN

Lisää luettavaa