Monogatari Series: Off & Monster Season -animesta uusi traileri

Traileri tarjoaa esimakua niin tulevasta tarinasta kuin aloituskappaleesta.

5.7.2024 11:00

Nishio Isinin kirjoittaman ja Vofanin kuvittaman pitkäkestoisen Monogatari-ranobe-sarjan tuorein animesovitus Monogatari Series: Off & Monster Season sai uuden trailerin kesäkuun lopussa. Sarjan Orokamonogatari-tarinan sovitus alkaa 6.7.2024. Uuden trailerin perusteella seuraavaksi on tiedossa Nademonogatari ja sitä tulevat seuraamaan Wazamonogatari ja Shinobumonogatari.

Monogatari-sarja alkoi ilmestyä vuonna 2005 ja se kattaa tällä hetkellä 29 osaa. Sarjan kehyskertomuksen keskiössä on Koyomi Araragi, joka kohtaa sarjan edetessä erilaisia tyttöjä ja nuoria naisia, joihin yksittäiset tarinat keskittyvät.

Monogatari Series: Off & Monster Season -animen ohjaajina toimivat Midori Yoshizawa ja Akiyuki Shinbo ja sarjan toteuttaa Shaft-studio. Nademonogatarin aloituskappaleen Caramel ribbon cursetard esittävät Kana Hanazawa ja Saori Hayami.

Crunchyroll tulee striimaamaan animen. Vuonna 2020 Kodanshaan sulautunut Vertical-kustantamo julkaisi Monogatari-sarjan osia englanniksi vuosien 2016–2020 välillä.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa