Monster – vaarallinen leikki tulee Suomeen heti alkuvuodesta

Cannesin Kultaisella palmulla palkittu japanilaisohjaaja Kore-eda Hirokazu elokuva saapuu Suomeen.

16.12.2023 12:14

Elokuvalevittäjä Cinema Mondo tunnetaan Suomen animepiireissä Studio Ghibli -elokuvien jakelusta, joista tuorein oli 17.11 tänne saatu Poika ja haikara. Yhtiö tuo 5.1.2024 valkokankaille näytellyn draamaelokuvan nimeltä Monster – Vaarallinen Leikki (Kaibutsu).

Japanilaisen ohjaajan Kore-eda Hirokazun tuotanto ei ole Suomessa tuntematonta, sillä hänen elokuviaan on nähty täällä aikaisemminkin. Näihin lukeutuu vuoden 2013 Isänsä poika (Soshite chichi ni naru), vuoden 2015 Siskokset (Umimachi Diary), vuonna 2022 julkaistu eteläkorealainen Pikku tähti (Beurokeo) sekä monet muut kansainvälistä mainetta saaneet elokuvat.

Monsterin pääosissa nähdään seuraavat henkilöt: Kukuta Akihiro, Takahata Mitsuki, Kurokawa Soya, Tanaka Yuko, Nagayama Eita ja Ando Sakura.

Äiti vaistoaa, että jotain on vialla, kun nuori Minato alkaa käyttäytyä oudosti. Hän ryntää saman tien rehtorin puheille selvittämään asiaa, kun käy ilmi että yksi Minaton opettajista on käytöksen taustalla.

Tapahtumat nähdään vuoron perään äidin, opettajan ja Minaton näkökulmista. Mysteeri alkaa selvitä.

Cannesin Kultaisella palmulla palkitun Kore-eda Hirokazun uutuus MONSTER – VAARALLINEN LEIKKI tarjoaa hienovaraisen mutta voimakkaan tarinan rakkaudesta, velvollisuuksista, ihmisten ristiriidoista ja salaisuuksista.

Lisätietoa lipuista näytöksiin löydät osoitteesta Finnkino.fi.

Katso traileri suomenkielisillä tekstityksillä alta:

Lähde: Cinema Mondo, IMDb

Lisää luettavaa