Mozart idolipoikana? Klassisen musiikin suurnimet seikkailevat ensi vuoden Classic Stars -animessa

Animen ensimmäiset mainoskuvat on julkaistu.
5.7.2024 12:44

Ensi vuonna päästään seuraamaan Beethovenin, Mozartin, Lisztin ja Chopinin seikkailuja musiikkimaailmassa, kun uusi TV-anime Classic Stars saapuu ruutuihin. Anime on osa Unison-tuotantoyhtiön luotsaamaa Classic Verse -nimistä monimediaprojektia, joka ennakkotietojen mukaan keskittyy klassiseen musiikkiin.

Vaikka päähenkilöpojat kantavat kuuluisien säveltäjien nimiä, juonikuvaus paljastaa heidän olevan nykyajan normijannuja. Anime sijoittuu Gloria Private Academyyn, jonka musiikkiosastossa tietyt yksilöt kykenevät ottamaan vastaan menneiden suuruuksien ”Lahjan” ja näin ollen toistamaan heidän taitojaan. Lahjan saaneet yksilöt ottavat käyttöönsä aiemman mestarin nimen.

Päähenkilöiden ääninäyttelijöiksi on ilmoitettu Yuuma Uchida (Beethoven), Kent Itou (Mozart), Shun Abe (Chopin) ja Shouya Ishige (Liszt).

Animen takaa löytyy joukko supersuositussa Uta no Prince-sama -mediaprojektissa mukana olleita tuotantoyhtiöitä, kuten King Records, Broccoli ja King Amusement Creative. Animen tulee ohjaamaan Hideaki Ouba, ja animaatiosta vastaa Platinum Vision.

Ensi vuonna ilmestyvän animen tarkkaa ilmestymispäivämäärää ei ole vielä kerrottu, mutta tuotantotiimi julkaisi kaksi mainoskuvaa päähenkilöistä.

© Classic Stars Project

© Classic Stars Project

Lähde: Crunchyroll

Lisää luettavaa