Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation jatkuu huhtikuussa

Työttömän miehen toinen mahdollisuus kunnialliseen ja hyvään elämään jatkuu.

10.2.2024 11:55

Fantasiasarjan viime kesänä ilmestynyt kakkoskausi jatkuu toisella osalla huhtikuussa. Rifujin na Magonoten romaanisarjan adaptoi animeksi Studio Bind, ja siitä on ilmestynyt tähän asti 37 jaksoa.

Monien mielestä vähintäänkin kyseenalainen päähahmo Rudeus kohtasi toisen kauden alussa monia haasteita ja seikkailuja niin taikamaailman kuin itsensä kanssa. Vaikka Studio Bindin animaatio ei aivan yltänyt ensimmäisen kauden miltei virheettömälle tasolle, oli se silti enemmän kuin mukavaa katsottavaa. Rifujin na Magonoten luomaa fantasiamaailmaa avattiin ja esiteltiin entistä enemmän, ja se tuntuu sitä hienommalta ja suuremmalta mitä pidemmälle anime kulkee. Viimeksi Rudeus aloitti akateemiset opinnot suurkaupungissa, jossa uudet sekä palaavat sivuhahmot auttavat Rudeusta hänen itsetutkiskelun ja taikaopin matkallaan.

Toisen kauden jatkuessa sarjan fanit voivat odottaa maailman avartumista entisestään sekä Rudeuksen henkilökohtaista kasvua Studio Bindin viehättävän animaation kera. Uusi traileri lupailee suurta muutosta sarjan hahmojen väliseen dynamiikkaan ja ehkä jopa Rudeuksen henkiseen kasvuun, joten odottamista ensi huhtikuulle riittää. Saa nähdä mihin paikkoihin Rudeus ja kumppanit vievät katsojan tällä kertaa.

Uusimman trailerin voi katsoa alta:

Lisää luettavaa