My Deer Friend Nokotan tuo televisioon hirveän outoa huumoria

Kummallinen ystävyys alkaa kesällä.

16.3.2024 16:45

Twin Engine ilmoitti keskiviikkona, että Oshioshion manga My Deer Friend Nokotan on saamassa TV-animesovituksen, joka alkaa heinäkuun 7. päivänä. Ilmoituksen lisäksi julkaistiin mainosvisuaali ja traileri. Animesovituksesta vastaa WIT Studio Masahiko Outan ohjauksen johdolla. Takashi Aoshima on käsikirjoittajana, Yasuhiro Misawa säveltäjänä ja Ayumu Tsujimura hahmosuunnittelijana.

Seven Seas Entertainment julkaisee mangaa englanniksi ja kuvaa sitä näin:

Kukaan ei tiedä, että Torako oli ennen lainrikkoja. Kaikki hänen luokkatoverinsa tuntevat hänet vain täydellisenä opiskelijana. Kaikki muuttuu, kun hän tapaa Nokotanin, vaihto-oppilaan, jolla on sarvet. Sarvet eivät kuitenkaan ole ainoa outo asia Nokotanissa. Hänen hirvinenänsä haistaa Torakon salaisen menneisyyden! Kaaos seuraa tämän kirkassilmäisen tytön joka askelta niin koulussa kuin eläintarhassa. Torakolla on niin paljon kysymyksiä! Onko Nokotan peura, tyttö vai jotain siltä väliltä?

Oshioshio aloitti mangan marraskuussa 2019 ja sitä on tähän mennessä julkaistu Japanissa neljä osaa. Englanniksi osia on tullut kolme. Oshioshio piirsi alla olevan kuvan juhlistaakseen animesovituksen julkaisua.

Uuden trailerin voi katsoa alta:,

Lähde: Animatetimes

Lisää luettavaa