My Wife Has No Emotion -anime alkaa heinäkuussa

Tarina ihmisen ja robotin välisestä suhteesta.
2.3.2024 21:39

Kadokawa ja Wright Film ovat ilmoittaneet, että Jirou Sugiuran My Wife Has No Emotion -manga saa TV-animesovituksen tämän vuoden heinäkuussa. Sarjaa työstää Tezuka Productions Fumihiro Yoshimuran johdolla. Mitsutaka Hirota on käsikirjoittaja ja Zenjirou Ukulele on hahmosuunnittelija.

Miespäähenkilöä (Takuma) esittää Toshiyuki Toyonaga ja naispäähenkilöä (Mina) esittää Konomi Inagaki.

Seven Seas Entertainment julkaisee mangaa englanniksi ja kuvaa sarjaa näin:

Takuma on sinkkumies, joka ei tee muuta kuin menee töihin ja tulee takaisin kotiin. Ollessaan liian väsynyt tekemään kotiaskareita hän päättää hankkia robotin kokkaamaan ja pitämään taloutta yllä. Mina on niin hyvä taloudenhoitaja, että Takuma vitsailee, että tästä pitäisi tulla hänen vaimonsa. Mina ottaa vitsin tosissaan ja vähitellen he alkavat tehdä enemmän asioita yhdessä, kuten menevät piknikille. Kun aikaa kuluu, Takuma rakastuu Minaan, mutta voiko ihmisen ja robotin välillä olla tasapuolinen, rakastava suhde?

Jirou Sugiura aloitti sarjan tekemisen Pixiv-taidetilillään maaliskuussa 2019 ennen kuin siitä tuli virallinen manga Monthly Comic Flapperissä elokuussa 2019. Japanissa mangasta on julkaistu seitsemän osaa. Englanniksi niitä on julkaistu viisi.

 

Jirou Sugiura juhlisti animeilmoitusta erikoispiirustuksella.

Lähde: My Wife Has No Emotion -nettisivu

Lisää luettavaa