Naimisiin yhden vuoden aikana? 365 Days to the Wedding alkaa tänä vuonna

Valeromanssi alkaa kahden introvertin välillä.

26.3.2024 13:56

AnimeJapan 2024 -tapahtumassa on ilmoitettu lisätietoja Tamiki Wakakin 365 Days to the Wedding -romanssimangan animesovituksesta. Anime julkaistaan tämän vuoden aikana. Mangasta on aikaisemmin tehty näytelty tv-sarja nimellä Map for The Wedding.

Animesovituksen studiona on Ashi Production ja ohjaajana Kazuho Hyodo. Naispääosaa Rika Honjojia esittää Saori Hayami ja miespääosalle Takuya Oharalle äänen antaa Kentarou Kumagai.

Seven Seas julkaisee mangaa englanniksi ja kuvaa tarinaa näin.

Takuya ja Rika ovat työkavereita matkatoimistossa Tokiossa. Molemmat ovat sinkkuja, mutta se ei haittaa heitä, sillä he ovat kotielämäänsä tyytyväisiä introvertteja. Tilanne muuttuu, kun matkatoimisto avaa uuden toimiston Siperiassa ja perheettömät työntekijät joutuvat ensimmäisenä muuttouhan alle. Rika haluaa epätoivoisesti välttää muuton ja lähestyy Takuyaa idealla. Jos he teeskentelevät olevansa naimissa, he voivat pysyä Tokiossa. Ainoa ongelma on, että he eivät tunne toisiaan ollenkaan. Kun nämä kaksi hiljaista työkaveria väärentävät suhteen, voiko siitä tulla jotain aitoa?

Manga alkoi maaliskuussa 2020. Mangan yhdestoista ja viimeinen osa julkaistiin Japanissa viime heinäkuussa. Englanniksi osia on julkaistu kaksi.

Uuden trailerin voi katsoa alta.

Lähde: 365 Days to the Wedding -animen nettisivut

Lisää luettavaa