Naruto palaa ennen vuodenvaihdetta

Sangatsu Manga tuo yhden suurimmista sarjoista takaisin.

9.11.2023 12:12

Masashi Kishimoton dynaaminen Naruto on yksi suurimmista shonen-teoksista koskaan. Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2008 ilmestynyt Naruto on suosikkilistoilla edelleen sekä yksi isoimmista toiveuusinnoista. Sangatsu Manga aikoo painaa rajoitetun pienpainoserän ensimmäisestä 27 osasta ennen vuoden loppua. Alkupää käsittelee aikaa ennen Shippuden-tarinan alkua ja aikahyppyä. Kokonaisuudessaan Naruto on 72 kirjan kokoinen lukukokemus.

Kaikki osat painetaan kerralla ja yksittäiset osat sekä pakettitarjous ovat saatavilla ennakkoon vain Anime Shopista. Naruton osat eivät ilmesty Lehtipisteelle. Julkaisupäivä asettuu joulun alle 16.12.2023.

Konohan ninjakylässä ilman vanhempia varttunut Naruto Uzumaki on ninjakoulun heikoimpia oppilaita. Mutta Narutossa piilee voimia, jotka ylittävät inhimilliset rajat… Naruto on vauhdikas seikkailutarina ninjanuorukaisesta ja hänen ystävistään, taisteluista, toveruudesta ja kunniasta. Sekä kotimaassaan että ulkomailla huippusuosittu sarja pohjautuu taruihin Japanin historian mystisistä ninjasotureista.

Lähde: Sangatsu Manga, Anime Shop

Lisää luettavaa