Natsume’s Book of Friends palaa syksyllä

Rakastettu shoujo-sarja saa seitsemännen kauden.

25.3.2024 12:15

Natsume’s Book of Friends -animen seitsemännestä kaudesta on saatu uutta tietoa ja promomateriaalia. AnimeJapan 2024 -tapahtumassa 23. maaliskuuta julkistettiin uuden tuotantokauden ensimmäinen ennakkotraileri, promojuliste sekä julkaisuajankohta: Natsume ystävineen palaa ruutuihin syksyllä.

Tieto tuotannossa olevasta uudesta kaudesta tuli jo heinäkuussa 2023, kun animesovitus juhli 15. juhlavuottaan. Ensimmäinen kausi ilmestyi vuonna 2008 ja viimeisin vuonna 2017, minkä jälkeen Natsumea on nähty animoituna kahden elokuvan muodossa.

Animesovitus on edelleen varmoissa käsissä, sillä aiemmilta kausilta tutut tekijät ja ääninäyttelijät palaavat uudella kaudella. Pääohjaajana toimii edelleen alusta asti mukana ollut Takahiro Oomori ja animaatiostudiona Studio Shuka, joka on vastannut animaatiosta kaudesta viisi eteenpäin. Ohjaajana toimii myös Hideki Ito, joka on ohjannut vuosina 2018 ja 2021 ilmestyneet elokuvat. Päärooleissa kuullaan edelleen Hiroshi Kamiya ja Kazuhiko Inoue. Crunchyroll on lisensoinut animesovituksen.

Yuki Midorikawan vuonna 2003 aloittama shoujo-manga henkiolentoja näkevästä Takashi Natsumesta ja hänen kissanmuotoisesta suojelijahengestään ilmestyy Hakusenshan LaLa-lehdessä. Englanniksi mangaa julkaisee VIZ Media.

Ennakkotraileri ei ole aluerajoituksista johtuen nähtävissä Suomessa, mutta promojulisteen voi nähdä alta.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa