Näytellyn Naruto-elokuvan ohjaaja on julkistettu

Puikkoihin astuu Shang-Chi and the Legend of the Ten Ringsista tuttu Destin Daniel Cretton.

24.2.2024 19:39

Lionsgaten tiedotteen mukaan uuden näytellyn Naruto-elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty Destin Daniel Cretton. Lisäksi hän osallistuu elokuvan tuottamiseen ja käsikirjoittamiseen. Cretton on tullut tunnetuksi erityisesti ohjaustyöstään vuoden 2021 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvan parissa, ja hän työstää parhaillaan Marvelille myös sen jatko-osaa.

Masashi Kishimoton legendaariseen, alun perin Shonen Jumpissa ilmestyneeseen ninjamangaan perustuva länsimainen näytelty elokuva on ollut suunnitteilla jo useita vuosia. Nyt näyttäisi siltä, että elokuva voisi vihdoin edetä tuotantoon, ja innoissaan oleva Cretton on jo käynyt tapaamassa Kishimotoa Tokiossa. Kishimoto puolestaan kehuu Crettonin olevan mielestään täydellinen valinta ohjaajaksi:

Kun kuulin Destinin kiinnityksestä, se tapahtui sattumoisin juuri kun olin katsonut hänen blockbuster-toimintaelokuvansa, ja ajattelin heti, että hän olisi täydellinen ohjaaja Narutolle. Nautittuani myös muista hänen elokuvistaan ja ymmärrettyäni, että hänen vahvuutensa piilee lujien ihmissuhdedraamojen rakentamisessa, olin vakuuttunut, että Narutolla ei voisi olla ketään muuta ohjaajaa.

Kun sitten tapasin Destinin henkilökohtaisesti, minulle selvisi että hän on avomielinen ohjaaja, joka oli halukas kuuntelemaan myös omaa näkemystäni, ja koin vahvasti että pystyisimme tekemään yhteistyötä. Narutosta tulee varmasti elokuva, jossa on sekä upeaa toimintaa että syvällistä draamaa. En voi muuta kuin olla innoissani.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa