Netflixillä mahdollisesti tekeillä Sakamoto Days -projekti

Yksityiskohdista ei vielä tietoa.

26.5.2024 17:00

License Global -sivustolle ilmestyi 1.5.2024 lista Netflixin tulevista lisensseistä, elokuvista ja sarjoista. Kaikkien yllätykseksi lista sisälsi maininnan, että Netflixillä ilmestyy Sakamoto Days -niminen projekti loppuvuodesta 2024. Netflix ei ole vielä julkaissut tarkempia tietoja, mutta on todennäköistä, että projekti liittyy Yuuto Suzukin samannimiseen mangaan.

Eriskummallinen käänne uutisessa on se, että maininta projektista katosi listasta joskus 17.5. jälkeen. Myös asiasta uutisoinut CBR-sivusto poisti uutisensa. Anime News Networkin 17.5. julkaisema uutinen on kuitenkin yhä luettavissa, samoin samana päivänä Internet Archiven Wayback Machinen arkistoima License Globalin alkuperäinen lista.

On mahdollista, että Sakamoto Days päätyi listaan virheellisesti. Toistaiseksi Sakamoto Daysin fanikunta jää odottaman lisätietoja tai varmistusta uutisankasta.

Sakamoto Days -mangaa on julkaistu Weekly Shounen Jump -lehdessä vuodesta 2020. Manga kertoo Tarou Sakamotosta, entisestä palkkamurhaajasta. Tarou on luopunut rikollisesta elämästään ja viettää ”eläkepäiviään” lähikaupassa työskennellen. Entinen elämä alkaa kuitenkin häiritä Taroun rauhaa, joten miehen on tartuttava uudelleen aseeseen.

Sakamoto Days on luettavissa englanniksi VIZ Median julkaisemana.

Lähde: License Global (arkistoitu versio), ANN

Lisää luettavaa