Netflixin uusin traileri esittelee Pluto-animen

Astro Boy -henkinen sarja alkaa lokakuun 26. päivä.

5.10.2023 12:00

Pluto perustuu Naoki Urasawan ja Takashi Nagasakin ylistettyyn mangaan. Tarina sijoittuu uusfuturistiseen maailmaan, jossa ihmiset ja huippuluokan robotit elävät hauraassa harmoniassa. Pluto tarjoaa ajatuksia herättävän katselukokemuksen, kun se saapuu Netflixiin 26. lokakuuta.

Europolin etsivä Gesicht on suuren tapauksen äärellä, kun joukko voimakkaita robotteja tuhotaan. Hän uskoo, että syyllinen on ottanut maailman kehittyneimmät robotit kohteekseen. Asiat saavat järkyttävän käänteen, kun robottilakiin liittyviä avainhenkilöitä alkaa kuolla yksi toisensa jälkeen, eikä murhapaikoilla ole selviä merkkejä tekijästä. Gesichtin tutkiessa asiaa hän tapaa yhden kehittyneimmistä roboteista, Atomin, jonka tunteet ja tekoäly saavat hänet kyseenalaistamaan oman identiteettinsä. Yhdessä he paljastavat synkän juonen, joka voisi merkitä maailman loppua. Sarja tutkii moraalisia kysymyksiä ihmiskunnan ja koneiden rinnakkaiselosta vihan tahraamassa maailmassa.

Hiljattain julkaistu Pluto-traileri tarjoaa houkuttelevan vilauksen visuaalisesti vaikuttavasta maailmasta. Traileri tasapainoilee taitavasti intensiivisten toimintakohtausten ja dialogin välillä.

Lähdeaineisto on saanut inspiraationsa Osamu Tezukan ikonisesta Astro Boy: The Greatest Robot on Earth -tarinasta vuodelta 1964. Animesovituksen ohjaa Masao Maruyama, alkuperäisen Astro Boy -tuotantotiimin jäsen ja MAPPA-studion perustaja. Sarjassa on lahjakas ääninäyttelijäkaarti, mukaan lukien Shinshuu Fuji Gesichtinä ja K-On-sarjan Miona tunnettu Youko Hikasa Atomina.

Pluton trailerin voi katsoa tästä:

Lähde: Netflix, Pluton virallinen kotisivu

Lisää luettavaa