Nina the Starry Bride -animesovitus sai ensimmäisen virallisen trailerin

Kodanshan mangapalkinnon saaneen sarjan animesovitus alkaa tänä vuonna.

11.3.2024 14:35

Fantasiamanga Nina the Starry Briden TV-animesovitus sai ensimmäisen ennakkotrailerinsa ja sen julkaisuajankohdaksi julkaistiin lokakuu 2024. Kodanshan julkaisema mangasarja on alkanut vuonna 2019 ja sitä on ilmestynyt jo 12 osan verran. Tulevan animesovituksen kunniaksi mangan ensimmäinen luku on luettavissa japanin kielellä ääninäyteltynä Kodanshan YouTube-kanavalla.

Tarina sijoittuu Fortnan maahan, jonka väestöstä rutto on pyyhkinyt pois suuren osan. Selviytyäkseen nuori orpotyttö Nina turvautuu varasteluun yhdessä muiden orpojen kanssa. Tragedia jatkuu, kun Nina joutuu ystävänsä pettämäksi ja tämän myötä siepattavaksi.

Pääsyylliseksi paljastuu itse Azure Seth Fortna, kuninkaallisen perheen toiseksi syntynyt prinssi. Hänen puolisiskonsa Alisha, erakko-papitarprinsessa, on menehtynyt onnettomuudessa ennen kuin hänet on ehditty naittaa naapurikuningaskunnan Galgadan kruununprinssille. Vaikka Nina ei muistutakaan lainkaan prinsessaa, heitä yhdistää ainutlaatuinen silmien väri. Välttääkseen sodan kahden kuningaskunnan välillä Azure aikoo käyttää Ninaa esittämällä hänet edesmenneenä sinisilmäisenä prinsessana.

Katso animesovituksen ennakkotraileri tästä:

Ääninäytellyn mangan pariin voit sukeltaa tästä:

Lähde: Animen viralliset verkkosivut

Lisää luettavaa