Nuoren pojan ankara taistelu alkaa Teogoniassa

Tsukasa Tanimain ja Kouichiro Kawanon ranobesta on luvassa TV-animesovitus.

8.4.2024 12:39

Hakuhodo DY Music & Pictures ilmoittivat, että Tsukasa Tanimain ja Kouichiro Kawanon ranobe Teogonia on saamassa TV-animesovituksen. Studio ja julkaisuajankohta eivät vielä ole tiedossa.

J-Novel Club julkaisee ranobea englanniksi ja kuvaa tarinaa näin:

Karuilla rajamailla ihmiset tappelevat loputonta taistoa vastustajinaan epäinhimilliset olennot, jotka väsymättömästi yrittävät viedä heidän kotinsa ja jumalansa. Suojellessaan kyläänsä nuori Kai-niminen poika saa hengenvaarallisen vamman, joka palauttaa hänen mieleensä muistoja edellisestä elämästä. Kain uusi tietämys auttaa häntä ymmärtämään, kuinka epäreiluja hänen maailmaansa hallitsevat säännöt ovat. Yksi asia on selvä: heille, joilla ei ole jumalaa suojelijanaan, elämä tulee olemaan jatkuvaa taistelua selviytymisestä. Näin alkaa tarina nuoren pojan noususta suuressa maailmassa täynnä taikuutta, verenvuotoa ja mysteerejä.

Teogonia alkoi digitaalisesti elokuussa 2017 Shousetsuka ni Narou -sivustolla. Fyysisesti sarjaa alettiin julkaista maaliskuussa 2018 Shufu to Seikatsu Sha -julkaisijan toimesta. Sarjasta on myös mangasovitus, jota piirtää Shunsuke Aoyama.

Lähde: Teogonia-animen nettisivut

Lisää luettavaa