Nyt näyttää lupaavalta! Näytelty sovitus Avatar: The Last Airbenderista alkaa helmikuussa

Netflix-sarja on pian katsottavissa maailmanlaajuisesti.

11.2.2024 17:59

Avatar palaa pelastamaan maailmaa 22. helmikuuta alkaen. Sarjaa tähdittävä Gordon Cormier tuo maailman viimeisen tuulentaitajan eloon loppukuussa kahdeksan tunnin mittaisen jakson voimin.

Avatarina tunnetun nuoren pojan on pelastettava sotiva maailma neljän elementtivoiman avulla. Hänen tiellään seisoo kuitenkin armoton vihollinen.

Suurten elementtien kansakuntiin ja niiden rippeisiin keskittyvä Avatar: The Last Airbender voi olla yksi tämän vuoden suurimmista julkaisuista. Visuaalisesti henkeäsalpaavat kohtaukset trailereista ovat vakuuttavia. Suurimpana huolenaiheena on alkuperäisen animaation luojien Michael Dante DiMartinon ja Bryan Konietzkon lähteminen projektista luovien erojen vuoksi.

Netflix-sarjan ensitunnelmia voit käydä lukemassa kuun lopussa verkkosivuiltamme. Vaikka sarjan pohjalla on länsimainen animaatiosarja, animaatioihin perustuvien live action -elokuvien ja -sarjojen vastaanotto vaikuttaa merkittävästi myös anime-sarjoihin pohjautuvien näyteltyjen sovitusten suunnitelmiin ja odotuksiin. Tähän mennessä sovitus on saanut positiivista palautetta medialta ja Avatar: The Last Airbender -faneilta.

Näyttelijät vaikuttavat olevan innostuneita projektista ja sarjan sometilit ovat täynnä heidän kanssaan tehtyä humoristista promomateriaalia. Alta voit katsoa Prinssi Zukon (Dallas Liu) ja Tulilordi Ozain (Daniel Dae Kim) mielipiteet siitä, mikä on tällä hetkellä kuumaa ja trendikästä ja mikä ei.


Vakuuttavan trailerin näet alta:

Lähde: Netflix, Netflix ATLA:n virallinen X-tili

Lisää luettavaa