Odotus on ohi – Kun jälleensynnyin hirviönä jatkuu suomeksi

Sarja jatkuu tavalliseen tapaan loppuvuodesta.

13.10.2023 12:00

Mangajulkaisuoikeuksien siirtyminen Tammelta H-Town Oy:lle on kestänyt pitkään. Siirron vuoksi tauolla ovat olleet esimerkiksi Kun jälleensynnyin hirviönä, Kuroshitsuji ja Noah.

Sangatsu Mangalta on alkanut näkyä mangauutuuksia, kuten Bird ihmemaassa sekä Vanitaksen kirja. Hopeanuoli sai viimeisen uusintapainoksen ja kovan suosion saattelemana myös One Piece -sarjan alkupään osia painetaan uudestaan. Nyt Sangatsu Manga on ilmoittanut Kun jälleen synnyin hirviönä -sarjan palaavan tauoltaan 15.12.2023. Mangan edellinen osa numero 18 julkaistiin 25.11.2022.

Manga perustuu kirjoittaja FUSEN isekai-ranobeen nimeltä Tensei Shitara Suraimu Datta Ken. Suositun mangan kuvituksesta vastaa Taiki Kawakami ja hahmosuunnittelusta Mitz Vah. Osan 19 ilmestyessä loppuvuodesta on mitä parhain mahdollisuus syventyä fantasian maailmaan.

Äkisti menehtynyt mies jälleensyntyy fantasiamaailmaan pienenä slime-otuksena. Luvassa miekkoja, magiaa ja huumoria.

Mikamilla ei mene hyvin. Keski-ikä häämöttää, työelämä tökkii, eikä tyttöystävästä ole tietoakaan. Sitten hän vielä kuolee yllättäen. Hämmästyksekseen hän havaitsee jälleensyntyneensä unelmiensa fantasiaroolipelimaailmaan… pikkuisena slime-hirviönä. Jatkuuko velhojen ja ritarien valtakausi, vai onko aika kypsä uudenlaiselle sankarille? Kun jälleensynnyin hirviönä on Japanissa suositun isekai- eli ”toiset maailmat” -genren menestyneimpiä edustajia.

Humoristista fantasiaseikkailua parhaimmillaan!

Lähde: Sangatsu Mangan X-tili

Lisää luettavaa