One Punch Man -animen kolmas kausi sai ensimmäisen trailerinsa

Kalju supersankari pääsee jälleen vauhtiin J.C. Staffin toimesta.

4.3.2024 12:03

Saitaman sankariura jatkuu animessa!

ONE:n ja Yusuke Muratan One Punch Man -mangasarjaan pohjautuva animesovitus etenee pian kolmanteen kauteensa. Uudesta kaudesta julkaistiin ensimmäinen traileri torstaina. 

One Punch Manissa seurataan kaljua supersankaria nimeltä Saitama. Tehtyään joka päivä 100 punnerrusta, 100 vatsaliikettä, 100 kyykkyä ja 10 kilometrin juoksulenkin Saitama muuttuu niin vahvaksi, että hän kukistaa vastustajat yhdellä lyönnillä. Saitama haluaisi vain elää yksinkertaista elämää ja taistella siinä ohella pahaa vastaan, mutta supersankarina oleminen ei olekaan aivan niin yksinkertaista. 

One Punch Man oli alunperin ONE:n nettisarjakuva, josta alettiin julkaista Muratan piirtämä versio Tonari No Jump -nettilehdessä vuodesta 2012 alkaen. Sangatsu Mangan Punainen Jättiläinen on julkaissut mangasarjaa Suomessa 20 osan verran. Suomeksi sarjan on määrä jatkua Ivrea Suomen toimesta elokuussa.

Kolmannella kaudella vastassa on hirviömäinen Garou.

One Punch Manin animesovituksen 12-jaksoisen ensimmäisen kauden animoi Madhouse ja se tuli ulos jo vuonna 2015. Kolmannelle kaudelle palaava J.C. Staff animoi niin ikään 12-jaksoisen toisen kauden vuonna 2019.

One Punch Man -mangaa suomeksi: www.animeshop.fi

Lähde: Anime News Network

 

Lisää luettavaa