Overlord: The Sacred Kingdom -elokuva julkaistaan syksyllä

Pyhät ja kuolleet voimat kohtaavat.

29.3.2024 18:04

Kadokawa on julkaissut uuden trailerin tulevalle Overlord-elokuvalle, Overlord: The Sacred Kingdom. Traileri myös paljastaa, että elokuva tullaan näkemään Japanissa syksyllä. Trailerin lisäksi julkaistiin uusi mainoskuva.

Kuten myös Overlord-animesarjasta, elokuvasta vastaa Madhouse Naoyuki Itoun ohjaamana. Hän vastaa myös käsikirjoituksesta apunaan Yukie Sugawara.

Kadokawa kuvaa elokuvan juonta näin:

Roebelin pyhä kuningaskunta on saanut nauttia rauhan ajasta pyhän kuningatar Calcan vallan aikana. Tämän rauhan tuhosi yllättävä hyökkäys demonikeisari Jaldabaothilta ja demi-ihmisliitolta. Vaikka Roebelin pyhän temppeliritariryhmän suurmestari Remedios ja ylipapitar Kelart keräsivät sotilaansa taistelemaan, he eivät pystyneet voittamaan ylivoimaisempaa vastustajaa, ja valtakunta on nyt tuhon partaalla. Remedios kulkee ryhmänsä ja alaisensa Neian kanssa erääseen kuningaskuntaan pyytämään apua Jaldabaothin kukistamiseen. Tämä kuningaskunta on Ains Ooal Gownin hallitsema Velhokuningaskunta. Se on hirvittävä epäkuolleiden hallitsema valtio, jota pyhä kuningaskunta vihaa.

Overlordin animeversiota on tehty neljä eri kautta, joista ensimmäinen nähtiin kesällä vuonna 2015 ja uusin kesällä 2022. Kugane Maruyama aloitti alkuperäisen ranoben netissä 2010 ja se sai fyysisen julkaisun 2012. Sarjasta on myös mangasovitus, josta vastaavat Hugin Miyama ja Satoshi Oushio. Yen Press julkaisee molempia englanniksi.

Uuden trailerin voi katsoa alta.

Lähde: Overlord-animen nettisivut

Lisää luettavaa