Painu helvettiin, baby! Uuden Spy x Family -elokuvan Suomi-traileri on täällä

Spy x Family Code: White nähdään teattereissa 26.4. alkaen. Elokuvan suomenkielinen traileri on nyt julkaistu.

11.4.2024 10:14

Toinen on vakooja. Toinen on salamurhaaja. Yhdessä Loid ja Yor pitävät kaksoiselämänsä omana tietonaan ja teeskentelevät olevansa täydellinen perhe. Heidän adoptiotyttärensä Anya, telepaatti, tietää kuitenkin molempien jännittävät salaisuudet heidän tietämättään. Samalla kun Loid yrittää viedä perheensä viikonlopuksi talvilomalle, hänen yrityksensä edistyä nykyisessä tehtävässään Operaatio Strix:ssä osoittautuu vaikeaksi, kun Anya joutuu erehdyksessä mukaan ja käynnistää tapahtumia, jotka uhkaavat maailmanrauhaa!

Forgerien epätavallisen perheen seikkailut saavat jatkoa kokopitkän elokuvan muodossa. Spy x Family Code: Whitesta on nyt julkaistu suomeksi tekstitetty traileri. Trailerissa kuullaan myös elokuvan teemalaulu Soulsoup, jonka esittää japanilainen yhtye Official Hige Dandism. Elokuva on nähtävissä Suomen valkokankailla 26.4. alkaen useimmissa Finnkinon teattereissa, sekä valikoiduissa näytöksissä myös muualla.

Spy x Family perustuu Tatsuya Endon luomaan mangaan, joka alkoi ilmestyä Shueishan Shounen Jump+ -palvelussa vuonna 2019. Jättisuosion saanutta sarjakuvaa oli viime vuoden loppuun mennessä myyty yli 34 miljoonaa kopiota. Wit Studion ja CloverWorksin animeadaptaatio alkoi puolestaan vuonna 2022. Mikäli sarjan maailmaan mielii tutustua etukäteen, Spy x Familyn ensimmäinen kausi on juuri lisätty Netflixiin, mutta itsenäisenä tarinana toimivasta elokuvasta voi nauttia myös sellaisenaan. Lisäksi sarja löytyy kokonaisuudessaan Crunchyrollista.

Lähde: Filmikamari

Lisää luettavaa