Pala Harajukua Helsingissä: japanilaista katumuotia ja cosplay-tuotteita Suomesta (kaupallinen yhteistyö)

Lenzishop myy katumuotia sekä cosplay-tuotteita myymälässään Helsingissä sekä verkkokaupassaan.

19.6.2023 12:00

Artikkeli on julkaistu Lenzishopin kanssa osana kaupallisessa yhteistyössä tehtyä näkyvyyskampanjaa.

Kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta sijaitsee herttainen liike, joka voisi yhtä hyvin olla Tokion Harajukussa. Lenzishop on japanilaisen katumuodin harrastajan paratiisi. Valikoimaan kuuluu erilaisia söpöön tyyliin sopivia vaatteita ja asusteita. Cosplay-harrastajiakaan ei ole unohdettu: pienestä koostaan huolimatta liike kätkee sisälleen yli 150 peruukkia.

Lenzishop ihastuttaa liiketilallaan. Näyteikkunaa koristavat suloiset lolita-muotisuuntauksen mekot ja myymälä on kuorrutettu hempeisiin pastellisävyihin. Rekit ja hyllyt notkuvat vaatteita, joita ei peruskaupoista saa. Valikoimasta löytyy esimerkiksi kaikki tarpeellinen lolita-asukokonaisuuden luomiseen. Pitsien, röyhelöiden tai söpöjä printtien joukossa tarjolla on tuotteita synkempien gootti- ja punk-tyylien ystäville.

Asukokonaisuuden viimeistelyyn Lenzishop tarjoaa muun muassa suuren valikoiman erilaisia sukkia ja säärystimiä, jotka sopivat vaikka koulutyttö-lookiin. Laukkupuolelta löytyy haluttuja ita-bag-laukkuja, joihin saa esille esimerkiksi animepinssit ja fanituotteet pelkäämättä niiden tippumista. Liikkeestä löytyy myös söpöä pientavaraa itselleen ja lahjaksi annettavaksi, kuten tarroja ja kyniä.

Lenzishopin peruukit ovat laadukkaita ja kestävät lämpökäsittelyä, joten ne sopivat erinomaisesti cosplay-harrastajille. Cosplay-käyttöön sopivat myös erilaiset koulupuvut ja binderit. Verkkokauppa toimittaa tilaukset nopeasti suoraan Helsingin myymälästä, joten ennen conia ei tarvitse tuskailla ulkomaiden pidempien toimitusaikojen ja mahdollisten tullien kanssa.

Myymälän valikoima on hieman laajempi kuin verkkokaupan. Helsingin liikkeen lisäksi valikoimaa pääsee hypistelemään esimerkiksi seuraavissa tapahtumissa:
– Nekocon (Kuopion Musiikkikeskuksessa 15.–16. heinäkuuta)
– Ropecon (Helsingin Messukeskuksessa 28.–30. heinäkuuta)
– Nezumicon (Helsingin Malmitalolla 9. syyskuuta)
– Nippori (Porin pääkirjastolla 23. syyskuuta).

Lenzishopin myymälä sijaitsee Helsingin Punavuoressa osoitteessa Uudenmaankatu 27. Verkkokauppa palvelee osoitteessa Lenzishop.fi.

Lisää luettavaa