Palkittu kauhumanga The Summer Hikaru Died saa animesovituksen

Hikarun kuoleman kesä nähdään kohta myös animoituna.

29.5.2024 16:25

The Summer Hikaru Died -mangasarjan virallinen X-tili julkisti 24.5., että sarja tulee saamaan animesovituksen. Sen tarkempaa tietoa ei vielä annettu, mutta julkistusta koristi sarjan tekijän Mokumokurenin piirtämä kuva.

The Summer Hikaru Died on Mokumokurenin debyyttimanga, jota on julkaistu vuodesta 2021 alkaen Young Ace Up -lehdessä tähän mennessä neljän pokkarin verran. Manga on löytänyt kodin englanniksi Yen Press -kustantamolta.

Sarjassa seurataan kahden parhaan kaveruksen, Yoshikin ja Hikarun, elämää pienessä kylässä. Kaverukset ovat ainoita ikäisiään kylässä ja tuntevat siis toisensa läpikotaisin. Yhtenä päivänä Yoshiki alkaa kuitenkin huomaamaan jotain outoa Hikarussa. Tämä uusi ”Hikaru” ei tunnu ollenkaan samalta kuin se, jonka hän on tuntenut koko ikänsä.

Mangasarja on saanut paljon tunnustusta ja palkintoja: se ansaitsi muun muassa vuoden 2023 Kono manga ga sugoi! -listauksen ykkössijan miespuolisille lukijoille ja pääsi saman vuoden New Yorkin julkisen kirjaston listalle parhaista kirjoista teini-ikäisille. Sarja sovitettiin myös kevytromaaniksi vuonna 2023.

Lähde: Oricon News

Lisää luettavaa