Poika ja haikara -Voita liput elokuvan ennakkonäytökseen

Osallistu ja voit päästä katsomaan tämän vuoden yhtä näyttävintä anime elokuvaa.

9.11.2023 19:25

Osallistu alla olevaan kilpailuun jättämällä yhteystietosi ja voit voittaa kaksi lippua Poika ja haikara -elokuvan ennakkonäytökseen tiistaina 14.11. Helsingissä.

Kilpailu on voimassa perjantaihin 9.11. klo 23.59 asti. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse heti kilpailun päätyttyä – viestissä selviää näytöksen sijainti ja alkamisajankohta. Elokuvan ikäraja on k12.

Huomio kilpailun voittajille: Sähköpostin saatuasi sinun pitää hyväksyä näytökseen osallistuminen 10.11. iltapäivällä klo 12.00 mennessä voidaksesi osallistua ennakkonäytökseen!

Nuori Mahito-poika kaipaa äitiään ja päätyy etsimään tätä elävien sekä kuolleiden jakamasta rajamaailmasta. Siellä kuolema päättyy ja uusi elämä voi alkaa. Poika ja haikara on Hayao Miyazakin osin omaelämäkerrallinen fantasia elämästä ja kuolemasta, tarina luomisesta sekä ystävyyden merkityksestä.

Poika ja haikara on Oscar-palkitun Hayao Miyazakin ensimmäinen pitkä elokuva kymmeneen vuoteen. Sen on tuottanut Studio Ghiblin alkuperäinen perustajajäsen Toshio Suzuki. Käsin piirretyn elokuvan musiikin on luonut Miyazakin pitkäaikainen vakiosäveltäjä Joe Hisaishi. Tunnusmelodian esittää J-Pop -supertähti Kenshi Yonezu.

Kilpailu on päättynyt. Muistattehan käydä hyväksymässä näytökseen osallistumisen saapuvassa sähköpostissa!

Kiitos kaikille osallistuneille ja yhteistyökumppaneille.
Tällä kertaa onnettaren suosiossa olivat:
Jonna J.
Matias K.
Pekka V.
Aurora S.
Saija A.
Viivi M.
Jan H.
Axel W.
Karo P.
Jasmin T.

Elokuvan trailerin voit katsoa tästä suomenkielisillä tekstityksillä:

Lisää luettavaa