Pokémon TCG kilpailu Animen Instagramissa!

Uuden aikakauden Pokémon-keräilykortit ovat täällä.

30.8.2023 23:54

Pokémon-pelin yhdeksännen generaation julkaisu tuo mukanaan uuden aikakauden keräilykorttipeliin.
Uudet TCG Scarlet & Violet -setit sisältävät erilaisia uudistuksia, ja suurin muutos on hopeiset reunat sekä Paldea-alueen asukkaat. Japani siirtyi jo kauan sitten tyylisuunnaltaan tyylikkäisiin hopeareunaisiin kortteihin, kun muut maat säilyttivät nostalgisen 90-luvun keltaisen pidempään.

Kesäkuussa Pokémon julkaisi korttipelisarjaansa Scarlet & Violet—Paldea Evolved -lisäosan. Harvinaisissa, kristallisen kauniissa erikoiskorteissa loistavat muun muassa Dedenne ja Slowking. Lisäksi äskettäin julkaistu uusin lisäosa, Scarlet & Violet—Obsidian Flames, sisältää hurjempia kortteja, kuten Charizard ex, joka terastalloidessaan muuttaa tyyppinsä tulisesta pimeyteen.

Anime-lehden seuraajilla on mahdollisuus saada itselleen TCG-pelin uusimpia kortteja, sillä Anime ja Pokémon arpovat yhdelle onnekkaalle voittajalle yhden kappaleen Scarlet & Violet—Paldea Evolved Elite Trainer Box -pakkausta sekä viisi kappaletta Scarlet & Violet—Obsidian Flames -lisäosan booster-pakkausta!

Jotta onni mahdollisesti suosii, osallistu näin:
Vieraile Animen Instagram-sivuilla ja käy tykkäämässä meistä.
Käy myös tykkäämässä kilpailusivusta ja kommentoi julkaisuun, mitkä kortit toivoisit löytäväsi Scarlet & Violet -pakoista.

Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä Instagramin välityksellä. Huomioithan, että jos profiilisi on yksityinen, emme pysty ottamaan yhteyttä sinuun. Viimeinen kilpailupäivä on 8.9.

Kilpailu on järjestetty yhteistyössä Pokémonin ja Mi5 Communicationin kanssa. Meta tai Instagram eivät ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Lisää luettavaa