Ranma 1/2:n osalta liikkuu huhuja – Uusi anime tulossa?

Kun yksi Rumiko Takahashin uudelleensovitus saa lopun, saapuuko toinen taistelija kehään?

23.6.2024 12:53

Sosiaalisessa mediassa liikkuu laajasti huhuja, että Rumiko Takahashin romanttinen shounen-taistelusarja Ranma ½ olisi saamassa uudelleensovituksen animestudio MAPPA:n toimesta. Tämä jos mikä olisi tervetullut jatkaja mangakalegendan teosten uudelleenversioinneille, kun Urusei Yatsuran uusi TV-animesovitus sai vastikään päätöksensä.

Internetissä kiertäville huhuille saadaan varmistus heinäkuun 17. päivä, joten jäämme seuraamaan tilannetta ja uutisoimme siitä.

Ranma ½ kertoo Ranma Saotome -nimisestä taistelijasta, joka eräällä harjoitusreissullaan Kiinassa tekee läheistä tuttavuutta maagisen vesilähteen kanssa. Tämä yllättävä uimareissu taikalähteessä muuttaa Ranman elämää niin, että hänestä tulee tyttö aina kun hän joutuu kosketuksiin kylmän veden kanssa. Myös hänen isänsä Genma saa oman osansa taikalähteen hauskuuksista ja tämä muuttuu kylmään veteen joutuessaan pandaksi.

Kaksikon uudet olomuodot aiheuttavat hämmennystä Tendoun harjoitusdojolla, kun Tendoun isä esittelee yhden tyttäristään Ranmalle, jotta tämä voisi naida hänet. Niin Ranma kuin hänen tuleva morsiusehdokkaansa Akane ei ole kovin mielissään tästä järjestelystä tai toisistaan. Vai ovatko sittenkin?

38-osainen Ranma ½ -manga on julkaistu Suomessa vuosina 2003–2007 Egmontin toimesta. Muista mangajulkaisuista poiketen Ranma ½ peilattiin länsimaiseen lukutyyliin.

Lähde: MangaReporterin X-tili

Lisää luettavaa