Return to Shironagasu Island -pelin suunniteltu mangasovitus peruttu

Mangan oli tarkoitus tulla ulos tänä vuonna.

8.4.2024 17:24

Kadokawan Monthly Young Ace -lehden X-tilillä uutisoitiin tiistaina, että Hyogo Onimushin ja Tabinomachin Return to Shironagasu Island -pelin suunniteltu mangasovitus tullaan perumaan sen aikataulutusongelmien vuoksi.

Kuroitsu Surugan oli tarkoitus toimia piirtäjänä myöhemmin tänä vuonna julkaistavaan mangaan, josta ilmoitettiin viime vuoden joulukuussa Frontier Worksin kojulla Comiket 103 -tapahtumassa.

Tabinomachi julkaisi pelin Steamissa maaliskuussa 2020 japanilaisen ääninäyttelyn ja 11 eri kielelle käännetyn tekstityksen kanssa. Peli on ostettavissa fyysisenä kopiona Japanissa PC:lle. Room6 julkaisi pelin Nintendo Switchille muutamalla eri kielellä (mukaan lukien englanti) marraskuussa 2022.

Pelin Steam-kuvaus kertoo pelistä seuraavaa:

Newyorkilainen etsivä Sen Ikeda saa mystisen kutsun Shironagasun saarelle miljonäärin testamentissa. Hän matkustaa tälle eristetylle saarelle yhdessä erikoiskykyisen tytön, Neneki Izumozakin kanssa. Selvitä mysteereitä ja murhia. Tapaa kummallisia ja vetäviä hahmoja. Selvitä Shironagasun saaren salaisuus. Pysy hengissä ja pakene epäilyttävältä saarelta.

Pelistä on tehty kaksiosainen ranobe-sovitus syyskuussa 2023. Hyogo Onimushi on mainittu tarinan kirjoittajaksi ja Shiroi kuvittajaksi.

Alla voit vilkaista pelin trailerin.

Lähde: Young Acen X-tili

Lisää luettavaa