Re:Zeron kolmas kausi starttaa etukäteen 90-minuuttisella erikoisjaksolla

Isekai-sarjojen kärkikastiin kuuluva Re:Zero jatkuu kolmen vuoden odotuksen jälkeen.

8.6.2024 14:05
© Tappei Nagatsuki, Kadokawa / Re:Zero -Starting Life in Another World- 3. kauden tuotantokomitea

Re:Zero –Starting Life in Another World– (japaniksi Re:Zero kara hajimeru isekai seikatsu) -anime ottaa varaslähdön syksyllä alkavaan kolmanteen kauteen esittämällä uuden kauden pidennetyn avausjakson ennakkoon elokuvateattereissa Japanissa. Kolmas kausi alkaa siis 90-minuuttisella erikoisjaksolla, joka vastaa noin neljää TV-animejaksoa, ja sen ensi-ilta Japanissa on 30. elokuuta.

Teatterijulkaisu kantaa nimeä Gekijou-gata akui (suom. ”teatraalinen pahansuopuus”), ja se pyörii japanilaisteattereissa rajoitetusti kahden viikon ajan. Teatterijulkaisun ensiesitys pidetään Los Anglesissa järjestettävässä Anime Expo -tapahtumassa 5. heinäkuuta.

Kolmannen kauden TV-lähetys alkaa lokakuussa. Japanin ulkopuolella sekä sarjan aiemmat kaudet että tuleva kolmas kausi on katsottavissa suoratoistopalvelu Crunchyrollissa.

Kolmannen kauden traileri paljastaa uudet tunnuskappaleet. Uuden kauden alkutunnarina kuullaan aikaisemmiltakin kausilta tutun Konomi Suzukin Reweave ja lopputunnarina soi niin ikään ensimmäisellä kaudellakin kuullun Myth&Roidin kappale Nox Lux. Kaudella ensi kertaa esiintyvien hahmojen rooleissa kuullaan Shouya Ishige (Joshua Juukulius), Koutarou Nishiyama (Kiritaka Muse), Kenjirou Tsuda (Heinkel Astrea) ja Chika Anzai (Sirius Romanée-Conti).

Katso kolmannen kauden traileri alta:

Re:Zero perustuu Tappei Nagatsukin kirjoittamaan ja Shin’ichirou Ootsukan kuvittamaan ranobe-sarjaan, joka alkoi vuonna 2012. Animesovituksen ensimmäinen kausi ilmestyi vuonna 2016 ja kahteen osaan jaettu toinen kausi esitettiin vuosina 20202021.

Re:Zero on ennenkin poikennut japanilaisten TV-ohjelmapaikkojen vakiintuneesta 24-minuutin jaksopituudesta: esimerkiksi ensimmäisen kauden avausjakso oli tuplapitkä, ja toisella kaudella jaksojen pituus vaihteli vapaasti 24 ja 30 minuutin välillä. Tavallisesti animejakson on mahduttava 30 minuutin ohjelmapaikalle siten, että keskellä on yksi mainoskatko.

Lähde: Re:Zeron viralliset nettisivut

Lisää luettavaa