Saint Young Men saa live action -elokuvan

Jeesuksen ja Buddhan loma jatkuu joulukuussa.

15.5.2024 11:41

Hikaru Nakamuran manga Saint Young Men on saamassa näytellyn elokuvan. Sei☆Oniisan THE MOVIE – Hooriimen VS Akuma gundan (eli Saint Young Men the Movie: Holy Men vs. Demon Army) -elokuvan on määrä tulla ensi-iltaan Japanissa toisen päähenkilön syntymäpäivän alla 20.12.2024.

Vuonna 2006 alkanut Saint Young Men kertoo Jeesuksen ja Gautama Buddhan lomamatkasta Japaniin sekä kaksikon humoristisista edesottamuksista. Arkisten seikkailujen keskellä heidän lomaansa häiritsevät niin yllättävästi puhkeavat yliluonnolliset voimat kuin vierailulla piipahtavat opetuslapset.

Saint Young Menin näytellyn televisiosarjan ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2018, ja toinen ja kolmas kausi seurasivat vuosina 2019 ja 2020. Sarjassa Jeesusta ja Buddhaa esittäneet Ken’ichi Matsuyama ja Shouta Sometani palaavat rooleihinsa tulevassa elokuvassa. Myös sarjan ohjaaja Yuuichi Fukuda palaa ohjaajan tuoliin ja toimii elokuvan käsikirjoittajana.

Elokuvan tuotantotiimi tulee paljastamaan lisätietoja elokuvan sosiaalisen median kanavissa jokaisen kuun 23. päivä, niin sanottuna ”Oniisan no Hi” -päivänä. Tässä linkit elokuvan X-tilille ja Instagram-tilille.

Saint Young Men -manga on luettavissa englanniksi Kodanshan julkaisemana. Sarjasta on myös tuotettu kahden jakson mittainen OVA-anime (2012 ja 2013) ja anime-elokuva (2013).

Alla olevassa videossa Matsuyama, Sometani ja Fukuda keskustelevat tulevasta elokuvasta.

Lähde: Eiga Natalie

Lisää luettavaa