Samurai Champloo juhlii 20-vuotista taivalta videokilpailulla

Kilpailu on auki kaikille halukkaille.

3.7.2024 09:31

Samurai Champloo -anime tulee tänä vuonna 20 vuoden ikään. Juhlavuoden kunniaksi on julistettu kaikille avoin videokilpailu, johon voivat siis poikkeuksellisesti osallistua myös muut kuin japanilaiset.

Samurai Champloo Video Clash -kilpailussa on kaksi kategoriaa, Lyhyt ja Musiikkivideo. Kilpailun tarkoituksena on luoda video ennalta annetun materiaalin pohjalta. Lyhyt-kategorian voittajalle on tiedossa 300 dollarin lahjakortti ja Musiikkivideo-kategorian voittajalle puolestaan 1000 dollaria riihikuivaa rahaa.

Kilpailu on auki 31.8.2024 keskiyöhön (Japanin paikallista aikaa). Kilpailuun osallistuminen ja säännöt löytyvät virallisilta sivuilta sekä japaniksi että englanniksi. Tässä linkki englanninkielisiin sääntöihin.

Shinichirou Watanaben ohjaama ja Manglobe-studion tuottama anime esitettiin Japanissa ensimmäistä kertaa vuosien 2004–2005 välisenä aikana. Animesta luotiin myös Masaru Gotsubon tekemä mangasovitus. Samurai Champloo seuraa ryöväri-Mugenin ja Jin-nimisen roninin edesottamuksia, kun kaksikko koettaa auttaa Fuu-neitoa löytämään isänsä tappaja.

Samurai Champloon kaikki 26 jaksoa ovat katsottavissa Crunchyrollissa.

Lähde: Comic Natalie ja Samurai Champloo Video Clashin virallinen verkkosivu

Lisää luettavaa