Sayuri-kauhumanga muuttuu näytellyksi elokuvaksi

”Uuden ajan kauhuelokuva” pyrkii ravistelemaan J-horror-kenttää.

2.4.2024 13:10

Hi Score Girlistä (2010–2018) tunnetun Rensuke Oshikirin Sayuri-kauhumangasta tehdään näytelty elokuva. Elokuvan ohjaa Kouji Shiraishi (Sadako vs. Kayako, Impossibility Defense), ja sen on määrä tulla Japanin teattereihin kesällä.

Julkistuksen yhteydessä julkaistusta ohjaajan kommentista selviää, että elokuva on ollut tekeillä jo viiden vuoden ajan. Shiraishi sanoo, että luki mangan yhdeltä istumalta ja halusi välittömästi sovittaa sen elokuvaksi. Hän kertoo myös, että hän pyrkii elokuvallaan herättelemään paikalleen jämähtänyttä J-horror-elokuvien kenttää ja edustamaan uutta lukua japanilaisessa kauhuelokuvassa. Myös mangaka kommentoi elokuvan tarjoavan vaihtelua katsojille, jotka ovat kyllästyneet kauhuelokuviin, joissa ihmiset käyvät jo valmiiksi hävittyä taistoa pahoja henkiä vastaan.

Kaksiin kansiin koottu kauhumanga ilmestyi alun perin Gentosha Comicsin Comic Birz -lehdessä vuosina 2010–2011. Manga kertoo unelmiensa omakotitaloon muuttavasta perheestä, joka alkaa kokea toinen toistaan käsittämättömämpiä tapahtumia.

Elokuvasta annettiin maistiaisena yksi pysäytyskuva, jonka voi katsoa alta.

© 2024 Sayuri-tuotantokomitea/Rensuke Oshikiri/Gentosha Comics

Lähde: Eiga Natalie

Lisää luettavaa