Scott Pilgrim -animesarja sai trailerin

Scott Pilgrim -sarjakuvan kotisohvalta katsottava sovitus saapuu Netflixiin marraskuun 17. päivä.

18.8.2023 12:00

Sarjakuvasankari Scott Pilgrimin vihdoin animoitu matka kohti Ramona Flowersin sydäntä sai uuden trailerin, joka paljasti julkaisupäivän ja virallisen nimen. Sarja tulee kantamaan nimeä Scott Pilgrim Takes Off ja pohjautuu Bryan Lee O’Malley’n piirtämään ja kirjoittamaan Scott Pilgrim -sarjakuvaan. Ääninäyttelijät ovat samat kuin vuonna 2010 julkaistussa Edgar Wrightin ohjaamassa elokuvassa Scott Pilgrim vastaan Maailma. Michael Cera ääninäyttelee Scottia ja Mary Elizabeth Winstead on Ramona Flowersin äänenä. Animaation toteutuksesta vastaa Science SARU -studio, joka on tunnettu aikaisemmista teoksistaan kuten Devilman Crybaby ja Keep Your Hands Off Eizouken.

Scott Pilgrim on mangahenkinen romanttinen komediasarjakuva, joka julkaistiin vuosina 2004–2010. Se kertoo nimikkosankari Scott Pilgrimistä, joka rakastuu sydänjuuriaan myöten mystiseen lähettityttöön Ramona Flowersiin. Scottin ja Ramonan romanssia varjostaa kuitenkin Ramonan seitsemän entistä treffikumppania, jotka Scottin tulee päihittää voidakseen elää onnellisesti yhdessä.

Kuusiosainen sarja julkaistiin suomeksi vuosina 2010–2011 Egmontin toimesta. Samasta sarjakuvasta tehtiin myös vuonna 2010 videopeli, joka julkaistiin lukuisille eri alustoille ja viimeisimpänä peli saapui Steam-alustalle alkuvuodesta 2023.

Uuden trailerin näet alta:

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa