Senpai is an Otokonokosta julkaistiin lisää tietoa ja uusi kuvituskuva

Animen alku- ja lopputunnuskappaleen esittää J-pop-artisti Kujira.

7.5.2024 15:41
© Pom / Joynet / Line Digital Frontier / Senpai is an Otokonoko- tuotantokomitea

Pomin nettimangaan (2019–) pohjautuvasta animesovituksesta on julkaistu lisää tietoa. Senpai is an Otokonoko alkaa 4. heinäkuuta Fuji TV:n Noitamina-ohjelmapaikalla, ja sarja tulee katsottavaksi myös Crunchyroll-suoratoistopalveluun.

Sarjan alkutunnarin Wagamama (”itsekkyys”) ja lopputunnarin Are ga koi datta no kana (”olikohan se rakkautta”) esittää J-pop-artisti Kujira. Lopputunnuskappaleeseen on luvattu myös vieraileva yllätysartisti, joka ilmoitetaan myöhemmin. Laulajana, tuottajana ja säveltäjänä tunnettu Kujira aloitti musiikkiuransa vuonna 2019. Itse esittämiensä kappaleiden lisäksi hän on tehnyt myös Vocaloid-musiikkia ja tuottanut kappaleita muille artisteille, kuten Adolle ja Sixtones-yhtyeelle. Spy x Familyn toisen kauden lopputunnari Shikisai on sekin Kujiran käsialaa, vaikka esittäjänä toimiikin Yama.

Lisäksi animen taustalta paljastettiin lisää henkilökuntaa. Esimerkiksi taiteellisesta ohjauksesta vastaa Yukari Yasuda ja ääniohjauksesta Satoshi Motoyama. Sarjan ohjaa Shinsuke Yanagi (Bottom-tier Character Tomozaki) Studio Project 9:lle, ja musiikin säveltää Yukari Hashimoto (March Comes in Like a Lion, Sarazanmai).

Sarja sai myös uuden kuvituskuvan, jossa näkyvät päähenkilöt Makoto Hanaoka (Shuuichiro Umeda), Saki Aoi (Akira Sekine) ja Ryuuji Taiga (Yuuma Uchida).

© Pom / Joynet / Line Digital Frontier / Senpai is an Otokonoko -tuotantokomitea

Senpai is an Otokonokon trailerin voi katsoa Crunchyrollin Youtube-kanavalta englanniksi tekstitettynä.

Lähde: ANN

Lisää luettavaa