Sentenced to be a Hero sai vaikuttavan ennakkotrailerin

Ranobesarja sotimaan tuomituista rikollisista sovitetaan TV-animeksi.

28.3.2024 14:48

Aiemmin julkistetusta Sentenced to be a Hero: The Prison Records of Penal Hero Unit 9004 -ranobesarjan animesovituksesta saatiin kertaheitolla paljon lisää tietoa sekä ensimmäiset promomateriaalit. Animesovituksen viralliset nettisivut aukesivat 22. maaliskuuta, ja samalla julkistettiin myös ensimmäinen ennakkotraileri ja promojuliste. Animaatiosta vastaa Studio KAI.

Synkässä fantasiatarinassa ”sankareiksi” tuomitut rikolliset joutuvat sotimaan demoniarmeijaa vastaan. Sodassa kaatuminen ei tuo vapautta, sillä heidät voidaan herättää uudelleen eloon jatkamaan loputonta sotaa. Sankariyksikköä johtava Xylo Forbats kohtaa rintamalla jumalatar Teorittan, jonka avulla hän aikoo selvitä ja kostaa niille, jotka ovat kohdelleet häntä väärin.

Rocket Shoukai aloitti sarjan kirjoittamisen alun perin Kadokawan Kakuyomu-julkaisualustalla vuonna 2020. Printtinä Kadokawa on julkaissut sitä vuodesta 2021, jolloin kuvitukset teoksiin teki Mephisto. Englanniksi kevytromaaneja julkaisee Yen Press. Sarja on sovitettu myös mangaksi, jota piirtää Natsume Inoue ja jota on julkaistu Dengeki Comic Regulus -nettisivustolla vuodesta 2022 alkaen. Englanniksi mangaa julkaisee BookWalker Global.

Upean ennakkotrailerin voi katsoa alta. Video on tekstitetty englanniksi.

Lähde: animen viralliset nettisivut

Lisää luettavaa