Sinustako ääni mangahahmolle?

Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen hakee ääninäyttelijöitä sarjojen digitalisointia varten.

1.4.2024 11:45

Ääninäytellyt manga-animaatiot eivät ole uusi ilmiö maailmalla. Weekly Shonen Jump -sarjoista on myös luotu digitaalisessa muodossa nautittavia teoksia, joissa pelkän lukemisen sijaan kuvituksesta voi nauttia ääninäytteiden avulla. Esimerkiksi Kagurabachi-mangan ensimmäinen luku, jonka voit katsoa alta:

Sangatsu Manga aloitti hakuprosessinsa 1.4.2024. Virallista tietoa ensimmäisestä suomeksi ääninäytellystä sarjasta ei ole vielä julkaistu.

Digitalisaatio on jo pitkään ollut trendinä myös kirjallisuusalalla. Niinpä Sangatsu Manga on päättänyt tarttua uuteen haasteeseen ja julkaista vähitellen kaikki sarjansa digitaalisesti – äänikirjoina! Jotta tulos ei olisi tylsä, emme jätä äänipuolta vain toimituksen varaan vaan värväämme paljon avustajia. Ilmoittautuminen alkaa välittömästi. Tarvitsemme paljon väkeä, jotta kaikki eri sarjojen hahmot sekä myös efektit ja ns. kertojat (yleensä laatikoissa olevat selostustekstit) saisivat oman, persoonallisen äänensä.

Voit halutessasi hakea useampaan kuin yhteen rooliin. Sangatsun ja Punaisen jättiläisen sarjoissa kyllä riittää hahmoja… Otamme sitten yhteyttä ilmoittautuneisiin, jotta voimme tarkemmin sopia ääninäytteen antamisesta, työehdoista ynnä muusta.

Lisätietoa löytää Sangatsu Mangan verkkosivuilta.

Lähde: Sangatsu Manga

Lisää luettavaa