Sointu ja Topi Borg vierailivat Annecyn animaatiofestivaaleilla

Sisarukset toteuttivat elokuvia ja Japania fanittavan Topin haaveen.

14.6.2024 15:14

Ranskassa juuri päättyvä Annecyn animaatiofestivaali (9.6.–15.6.2024) on yksi maailman merkittävimpiä animaatiotapahtumia, joka on aikoinaan toiminut myös Hayao Miyazakin kaltaisten suurnimien ponnahduslautana kansainvälisille areenoille. Festivaaleilla esitettiin tänäkin vuonna runsaasti uunituoretta animea, kuten Naoko Yamadan elokuva The Colors Within sekä Kiyotaka Oshiyaman Look Back.

Festivaali sai tänä vuonna tunnettuja vieraita myös Suomesta, mikä vei ennestään lähinnä animaatiopiirien tunteman festivaalin jopa Iltalehden sivuille.

Sointu Borg on suomalainen yrittäjä, puhuja ja mediapersoona, jolla on sosiaalisen median palvelu Instagramissa yli 188 tuhatta seuraajaa. Hänen veljensä Topi Borg tuli tunnetuksi Ylen Kirjolla-seurantarealitysta, jossa hän oli yksi neljästä päähenkilöstä. Tänä vuonna kaksikko toteutti Topin pitkäaikaisen haaveen ja juhlisti hänen 30-vuotissyntymäpäiväänsä vierailemalla kahdestaan Annecyssa. Topi puhui Kirjolla-sarjassa paljon etenkin elokuvaharrastuksestaan, mutta on sittemmin tuonut siskonsa Instagram-päivityksissä esiin myös pitkäaikaisen japanin opiskelunsa ja animeinnostuksensa. Sisarukset julkaisivat yhteisen videon Annecyyn lähdöstä ja lisäksi Sointu on päivittänyt omiin ”tarinoihinsa” muun muassa Topin animaatioaiheisia ostoksia ja kuulumisia pitkin viikkoa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Lähde: Sointu Borgin Instagram-tili, Iltalehti

Lisää luettavaa