Spice and Wolf -animen englanninkieliset ääninäyttelijät palaavat uuteen versioon

Alkuperäinen dubbi julkaistiin 2008.

20.4.2024 10:02

Crunchyroll on ilmoittanut dubbaavansa tulevan Spice & Wolf: Merchant Meets the Wise Wolf -animen englanniksi ja he ovat varmistaneet pääosien esittäjät. Aiemmassa animesarjassa 15 vuotta sitten kuullut Brina Palencia ja J. Michael Taturn palaavat Holon ja Lawrencen rooleihin. Muita ääninäyttelijöitä projektissa ovat Austin Tindle Yurein äänenä, Emi Lo Myurin äänenä ja Doug Jackson kylänjohtajan äänenä.

Uuden version ensimmäinen englanniksi dubattu jakso julkaistiin huhtikuun 15. päivä ja se on katsottavissa Crunchyrollista. Crunchyroll kuvaa sarjaa näin:

Lawrence on matkaileva kauppias, joka myy erilaisia hyödykkeitä hevosvaunuistaan. Eräänä päivänä hän tapaa kauniin tytön, jolla on eläimen korvat ja häntä. Hänen nimensä on Viisas Susi Holo ja hän tuo runsasta satoa. Holo toivoo paluuta kotimaahansa ja Lawrence suostuu auttamaan häntä. Nyt ennen yksinäiset kauppias ja Viisas Susi aloittavat matkansa pohjoiseen.

Alkuperäinen Spice and Wolf -anime julkaistiin 2008–2009, jolloin sitä nähtiin 24 jakson verran. Anime pohjautuu Isuna Hasekuran kirjoittamaan ja Ju Ayakaran kuvittamaan ranobeen, jota on julkaistu 24 osaa. Yen Press julkaisee sarjaa ja sen mangasovitusta englanniksi.

Lähde: Crunchyroll

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa