Spy x Family -anime saa kolmannen kauden

Sosiaaliseen mediaan jaettiin uusi promokuva.

10.6.2024 09:36

Spy x Familyn virallisella X-tilillä tiedotettiin sunnuntaina 9. toukokuuta, että sarja tulee saamaan kolmannen kauden. Samalla julkaistiin uusi promokuva, jonka on piirtänyt animen hahmosuunnittelija ja animaatio-ohjaaja Kazuaki Shimada ja suunnitellut taiteellinen ohjaaja Yuni Yoshida. Tarkempaa alkamispäivämäärää ei ole vielä tiedossa.

Wit Studion sekä Clover Worksin tuottama anime alkoi vuonna 2022, ja se perustuu Tatsuya Endoun samannimiseen mangaan (2019–). Lisäksi omilla jaloillaan seisova elokuvatarina Spy x Family: Code White sai ensi-iltansa myös Suomessa 26.4.2024.

Sarjan lähtöasetelma kanavoi kylmän sodan tunnelmaa ja ottaa vaikutteita muun muassa agenttielokuvista. Kuvitteellisten Ostanian ja Westaliksen valtioiden välien ollessa tulenarat, agentti Twilightilla on vastuullinen tehtävä huolehtia, että täysmittainen sota ei pääse syttymään. Ratkaisuna on rauhallisen peite-elämän viettäminen Ostaniassa, mihin hän tarvitsee vain vaimon, lapsen ja suunnitelman: lapsi voisi eliittikoulun oppilaana edistää missiota kaveraamaalla vaikutusvaltaisten perheiden lasten kanssa. Mutta äidiksi päätynyt Yor ja suloinen tytär Anya kantavat molemmat omaa synkkää salaisuuttaan, mistä alkaa monipolvinen perheleikki agenttimaailman pyörteissä.

Lähde: X

Lisää luettavaa