Spy x Family Code: White -elokuvan julkaisu lähestyy

Vuoden perheteemainen jouluelokuva astelee Japanin valkokankaille 22.12.

30.10.2023 11:45

Spy x Family Code: White -elokuva saapuu japanilaisiin elokuvateattereihin 22. joulukuuta 2023. WIT Studio ja CloverWorks, projektin takana olevat studiot, lisäsivät äskettäin leffan odotuksia paljastamalla uuden trailerin, avainkuvan ja teemakappaleen.

Official Hige Dandism, neljän jäsenen japanilainen rock-bändi, on tuonut musiikillisen osaamisensa elokuvaan esittämällä teemakappaleen SOULSOUP. Bändi on aikaisemmin esittänyt Mixed Nuts -avauskappaleen animen ensimmäisellä kaudella.

Spy x Family Code: White, joka on tuoteperheen ensimmäinen pitkä elokuva, on alkuperäisen mangakirjoittajan Tatsuya Endon valvovan silmän alla. Elokuvan tarina on alkuperäinen.

Anime on tällä hetkellä toisella kaudellaan ja spekuloimme elokuvan olevan syy siihen, että siinä on jaksoja puolet vähemmän. Tuotantotiimi pitää yleisön silti otteessaan ja paljasti myös trailerin animen tulevalle ”Cruise Adventure” -tarinakaarelle. Tuoteperheen luovat mielet työskentelevät ahkerasti tuodakseen vakoilun, perhe-elämän ja juonittelun maailman eloon, joten elokuva ja uusi kausi tarjoavat faneille epäilemättä kunnon elämyksen.

Katso elokuvan traileri tästä ja animen tarinakaaren traileri sen alta.

 

Lähde: Spy x Familyn viralliset kotisivut

Lisää luettavaa