Spy x Family Code: White ilmestyy joulukuussa

Tämän vuoden odotetuin jouluelokuva astelee Japanin valkokankaalle 22.12.

30.9.2023 12:00

Suosittu manga- ja animesarja Spy x Family saa syyn juhlaan, sillä Spy x Family Code: White -elokuva on tulossa teattereihin joulukuussa. Elokuvan virallinen julkistaminen tapahtui Jump Festa -tapahtumassa viime vuoden joulukuussa, eikä odotus ole enää pitkä. Ohjaajana toimii sarjan parissa työskennellyt Takashi Katagiri ja käsikirjoituksesta vastaa Ichirou Oukouchi. Tässä on loppuvuoden sekoitus vakoilutoimintaa ja komediaa.

Spy x Family Code: White sijoittuu maailmaan, jossa valtiot käyvät salaperäistä tietosotaa toisiaan vastaan. Animemaailman James Bond, salainen agentti Lloyd Forger kohtaa odottamattoman muutoksen kesken kriittisen tehtävän, ja Forgerin perhe lähtee matkalle Frigisiin maailmanrauhan turvaamiseksi. Nuoren telepaattisen agenttifanaatikko Anya Forgerin avulla luvassa on sarjalle tunnusomaista viehätystä ja naurunkikatusta.

Elokuva esittelee Tomoya Nakamuran ja Kento Kakun ääninäyttelemän pahisduon nimeltä Dmitri ja Luka, tuoden jännitystä Forger perheelle ja etenkin Anyalle.

Tutut ääninäyttelijät ja vaaran elementit ovat joulukuun animekalenterin kohokohta, kun Spy x Family Code: White näytetään japanin elokuvateattereissa 22. joulukuuta 2023.

 

Elokuvan trailerin voit vilkaista tästä:

Lähde: ClowerWorks

Lisää luettavaa